Vinterland

Vinteren er her i nord. Barfrosten har tatt tak. Det betyr en nye tid hvor man kan nyte frosne myrer, vann og et vinterterreng som er helt fantastisk. Solen skinner lavt på himmelen marka glinser av et lett lag med nysnø som gir litt ekstra demping i den frossene bakken. Helt magisk tur i dag, kjører hardtail med piggdekk 2,35 fint med litt ekstra demping i dekkene. Sykkel er en BMC Teamelite 01 med en liten demping bak. Super sykkel. Det er denne som skal gjøre jobben nå i vinter frem mot det store målet. Har følt de siste turene i terrenget at bremsene ikke har vært all verden og savnet et fingergrepet som jeg har på fulldempern. Så nye bremser av lik type ble montert før tur i dag Sram Guide Ultimate. Kan bare si de levere. Helt fantastisk. Anbefaler disse💪 Fant en ny sti i dag, fantastisk flytsti, glatt var det til tross for piggdekk så fikk utfordring så det holdt. Bare å holde seg på stien var til tider utfordrende, men det er denne treningen som vi er helt avhengig av å få inn når før vinteren skikkelig setter inn. Det er dette som er utfordrende med å kjøre seg opp til terrengritt i mars, når vi holder til så langt oppe i nord. Vinter hele veien til start. Må nok få inn et opphold i varmere strøk med terreng😉 Satser på Januar/Februar👍
Når været er dårlig, blir det rulla eller spinning som alternativ til sykling ute. Samt noe basis styreketrening. Skal komme litt tilbake til dette i en senere blogg. Spinning er fint å kjøre intervall trening. Lett å kontrollere belastning, puls og intensitet. Kjører mye varierte drag. Noen skikkelige hard økter blir det også💪🤪Legger med tid i soner.

Intervall

I helgene prøver jeg å få minst en langtur, og gjerne en teknikk i terreng. I ukene blir det litt ut fra hva som er mulig å få til.

legger med noen bilder fra dagens teknikk tur på terreng.

ha en flott søndagskveld.

hilsen Andreas

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.