Treningsarbeidet må legges ned

Høsten er i full gang dette er tunge tider for å få lagt inn timer i treningsbanken. Mørkt om morgenen og tidlig på ettermiddagene da er det vanskelig å motivere seg til lang treningsøkter. Forsøker å dele opp i flere økter for å få inn nok. Fjelltur til fots og sykkel før eller etter jobb. Helger må man få til langtur uansett vær. Slitsomt og ofte kaldt på denne tiden. 0-4 grader og regn er ofte en garantist for å fryse, men er blitt svært god på å fryse gjennom mange år med sykling😂😂. Ofte vanskelig med klær, for mye å man blir våt innenfra for lite og man blir kald og våt fra utsiden. Bein og fingrer er utsatt🥶

Når man setter seg høye ambisjoner så må man bare levere i forberedelsene også. Har må det prioriteres. Trening trening trening.

Draktlanseringen er utsatt litt, venter ennå på svar fra noen potensielle sponsorer. Kommer plutselig tilbake på dette.

Legger med noen bilder fra Fjelltur fredag ettermiddag.(Ble fort mørkt😇) og sykkeltur fra Lørdag. Ca 1 time på fjellet og 3 timer + sykling Lørdag. Fantastisk regnbue på sykkelturen lørdag. Måtte få denne med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.