Første offisielle trening

Mandag 26.08.2019

Vært en tung tid etter seier i Offroadfinnmark 700, jeg Andreas sliter ennå med diverse små plager. Noen nerve skader i hender, tær og rompe. Influensa i over en uke. Er vel litt slik det skal være etter en slik utlading😊

Kroppen blir stadig bedre og hadde min første offisielle trening til Cape Epic i går Mandag. Sykkel er tunet ned etter OFF. Kjennes veldig bra ut, deler er byttet styret er satt helt ned. Tester dekk for tiden… Mange valg som skal tas. Sponsorjakten er godt i gang. Fått i land flere sponsorer😉 Disse vil bli annonsert om ikke lenge. Drakten begynner å ta form… Dette blir veldig bra😉

Erik føler seg bedre etter ulykken. Så vi krysser fingrene for en hurtig og smuuud trening tilbake til kalasform😜 Han er en skikkelig tøffing så dette skal nok gå bra.

Følg med vi vil blogge mye fremover her😉

Legger med bilde fra  gårdagens tur.

Sykkel BMC FS01

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *